ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το ξέσπασμα ενός πυροσβέστη στην κάμερα την ώρα που τον κυνηγούσαν τα ΜΑΤ (vid)

Πυροσβέστης ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΙ, την ώρα που τον κυνηγούσαν τα ΜΑΤ στην Λεωφόρο Κηφισίας.

Το ξέσπασμα ενός πυροσβέστη στην κάμερα την ώρα που τον κυνηγούσαν τα ΜΑΤ (vid)

Επεισοδιακή ήταν η κινητοποίηση των εποχικών πυροσβεστών για την μονιμοποίησή τους, έξω από το κτίριο του Υπουργειο Κλιματικης Κρισης και Πολιτικης Προστασιας.

Λίγο μετά τις 14:00 οι ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο πήρε εντολή να επεμβαίνουν, προκειμένου να διαλύσουν την συγκέντρωση.

Κάτι που έκαναν με νερό από την Αύρα και χημικά από τα ΜΑΤ.

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα η κάμερα του ΣΚΑΙ κατέγραψε το συγκλονιστικό ξέσπασμα ενός πυροσβέστη, την ώρα που τον κυνηγούσαν τα ΜΑΤ πάνω στην Λεωφόρο Κηφισίας.

Τρέχοντας λοιπόν, μιλούσε στην κάμερα αγανακτισμένος, δείχνοντας την ελληνική σημαία και το σήμα της πυροσβεστικής στην μπλούζα του, χωρίς δυστυχώς να μπορούμε να καταλάβουμε τι έγινε.

Οι κινήσεις τους σώματος του όμως ήταν τέτοιες που καταλάβαινες τα συναισθήματά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...