ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β: Η αποστολή για την πρεμιέρα με την Κηφισιά

Ο Παναθηναϊκός Β΄ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, με τον Γιάννη Βονόρτα να ανακοινώνει την αποστολή.

Παναθηναϊκός Β:  Η αποστολή για την πρεμιέρα με την Κηφισιά

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β’ για το πρώτο του παιχνίδι στην Super League 2, με την ΑΕ Κηφισιάς (07/11, 15:00).

Το πρόγραμμα της προπόνησης των Πράσινων είχε προθέρμανση, παιχνίδι με τακτική και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Απουσίασαν ξανά οι τραυματίες Πάνκα και Σερπέζης, αλλά και ο Σουρδής λόγω ενός προβλήματος στο αριστερό του χέρι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιάννης Βονόρτας ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Αυτοί είναι οι: Χριστογεώργος, Οικονομάκης, Αντωνίου, Ρόμπι, Σαντικάι, Βαγιαννίδης, Τουρκοχωρίτης, Μαρτίνης, Κούτσιας, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Δημητρίου, Αθανασακόπουλος, Καρβούνης, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Σαρδέλης, Σέχου, Τσιριγώτης. Ματσαδές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...