ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τουντούρης: «Ο Αλεξανδρόπουλος έχει πολλές προοπτικές – Λογικό το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων»

Ο Πασχάλης Τουντούρης, μάνατζερ του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει σύλλογοι για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Τουντούρης: «Ο Αλεξανδρόπουλος έχει πολλές προοπτικές – Λογικό το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων»

Τις τελευταίες ημέρες σε ξένα μέσα ενημέρωσης ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μονοπωλεί το ενδιαφέρον με δημοσιεύματα να αναφέρουν το έντονο ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, με κυριότερο εξ αυτών της Μίλαν που όπως προκύπτει ενδεχομένως να κινηθεί άμεσα.

Ο μάνατζερ του Έλληνα ποδοσφαιριστή, Πασχάλης Τουντούρης, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων με δηλώσεις του στο Calciomercato.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Είναι μεγάλο ταλέντο με πολλές προοπτικές και είναι λογικό να βρίσκεται στο ραντάρ ευρωπαϊκών συλλόγων. Δεν θα ήθελα να αναφέρω ονόματα γιατί ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό και είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον του».

Βόμβα με τον Μέσι!
Βόμβα με τον Μέσι! 14.016 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι δεδομένο ότι ο νεαρός πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν και φέτος. Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι έχουν επεκτείνει τη συνεργασία τους με τον νεαρό μέχρι το 2024 χωρίς να έχει μπει ρήτρα αποδέσμευσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το τριφύλλι μπορεί να ορίσει ότι τιμή πώλησης επιθυμεί. Ο Αλεξανδρόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης». 

loading...
ΣΧΟΛΙΑ