ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ασημένιο μετάλλιο η Άννα Ντουντουνάκη

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, Άννα Ντουντουνάκη, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στο Καζάν.

Παναθηναϊκός: Ασημένιο μετάλλιο η Άννα Ντουντουνάκη

Συνεπής στο ραντεβού της με το βάθρο η Άννα Ντουντουνάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μ. πεταλούδα με πανελλήνιο ρεκόρ 56.35 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας στο Καζάν.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην 50άρα και αθλήτρια του Παναθηναϊκού, ήταν εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά και κατέκτησε το τρίτο μετάλλιο της χώρας στη διοργάνωση.

Τερμάτισε στη δεύτερη θέση μαζί με την Αναστασία Σκουρντάι από τη Λευκορωσία, καταρρίπτοντας το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 56.44 από τις 4/12/2019 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης που ήταν στην τρίτη θέση. Πρώτη σήμερα τερμάτισε η Σουηδή Σάρα Σέστρεμ με 55.84.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.