ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή με ΠΑΟΚ ο Σένκεφελντ μετά από έξι μήνες απουσίας

Ο Μπάρτ Σένκεφελντ βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο τεχνικό να συμπεριλαμβάνει τον Ολλανδό στόπερ, μετά από πολύμηνη απουσία.

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή με ΠΑΟΚ ο Σένκεφελντ μετά από έξι μήνες απουσίας

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή και μέσα στα διαθέσιμα ονόματα να συμπεριλαμβάνεται και ο Ολλανδός, Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο έμπειρος στόπερ δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος, αλλά η απουσία του Πούγγουρα λόγω τραυματισμού, οδήγησε τον Γιοβάνοβιτς στην απόφαση να συμπεριλάβει τον Σένκεφελντ στην αποστολή.

Εκτός ντέρμπι ο Σέρβος άφησε τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, ενώ οι Σιδεράς και Ενγκμπακοτό που επίσης έμειναν εκτός θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Βονόρτα για τον Παναθηναϊκό Β’.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα ο Αφρικανός εξτρέμ ζήτησε μόνος του να συμπεριληφθεί στην αποστολή της β’ ομάδας του «τριφυλλιού», καθώς θέλει να αρχίσει να αποκτά αγωνιστικό ρυθμό και αφού στην πρώτη ομάδα δεν υπολογίζεται καλό θα είναι να συμμετέχει στους αγώνες της δεύτερης ομάδας.

Στην αποστολή θα βρίσκεται κανονικά και ο Φραν Βέλεθ που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και θα βρεθεί στο βασικό σχήμα, ενώ στους 22 ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε για την αποστολή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, βρίσκονται και οι Φεντερίκο Μακέντα και Ραμόν Λουντκβιστ.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.