ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λαζαρίδης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Στην παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του κολυμβητηρίου Χανίων, στάθηκε ο Μιχάλης Λαζαρίδης.

Λαζαρίδης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Στην παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του κολυμβητηρίου Χανίων στάθηκε ο Μιχάλης Λαζαρίδης. Τι είπε για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα των Χανίων κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού γιατί γέμισε το κολυμβητήριο και έφτιαξε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας και χαίρομαι γιατί ο Παναθηναϊκός έχει στήριξη όχι μόνο στα παιχνίδια της Αθήνας, αλλά και σε αυτά που δίνει στην επαρχία και αυτό είναι πολύ σημαντικό», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος σχολίασε τα εξής: «Τα Χανιά είναι μια παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας και πολύ δυνατή κυρίως όταν παίζει εντός έδρας. Ξεκινήσαμε νωθρά, τα Χανιά μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγούνταν συνέχεια. Εμείς κυνηγούσαμε το σκορ, κάναμε προσπάθεια να γυρίσουμε το παιχνίδι, χάσαμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες κατά την άποψή μου όπου θα μπορούσαμε σε κάποιες περιπτώσεις να έχουμε ισοφαρίσει, αλλά δεν το καταφέραμε.

Τα Χανιά είχαν πιο καθαρό μυαλό, έπαιξαν πιο καλά αμυντικά και επιθετικά και πήραν δίκαια τη νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς εφήβους και θα κάνουμε την προσπάθεια μας ως το τέλος, οπότε και θα κάνουμε το ταμείο μας», κατέληξε ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...