ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ολα για τη νίκη – αντίδραση στη γεμάτη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30, cosmotesport1, panathinaikos24.gr) και θέλει επιστροφή στις νίκες στο κατάμεστο Απόστολος Νικολαϊδης.

Ολα για τη νίκη - αντίδραση στη γεμάτη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30, cosmotesport1, panathinaikos24.gr) και θέλει επιστροφή στις νίκες στο κατάμεστο Απόστολος Νικολαϊδης.

Οι πράσινοι μετά τα δυο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Αστέρα και ΟΦΗ θέλουν να πάρουν το τρίποντο στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι για φέτος μέσα στην έδρα τους. Γνωρίζουν, φυσικά, ότι έχουν απέναντί τους έναν ποιοτικό αντίπαλο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δουλεύει πολύ όλες αυτές τις μέρες στο κομμάτι της τακτικής προκειμένου η ομάδα του να επικρατήσει του δικεφάλου σε όλους τομείς στον αγωνιστικό χώρο.

Στα θετικά, η επιστροφή έπειτα εξάμηνο στην αποστολή των «πρασίνων» για τον Σένκεφελντ, με τον Αϊτόρ να μένει εκτός. Απών είναι και ο τραυματίας, Πούγγουρας.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Στα της ενδεκάδας, θα φανεί αν ο Μακέντα θα είναι βασικός. Ο Ιταλός διεκδικεί μια θέση πιθανότατα αντί του Ιωαννίδη. Επίσης, αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Παλάσιος. Οι υπόλοιποι θα είναι οι Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σάρλια, Βέλεθ, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης. “Παίζεται”, επίσης, το αν θα ξεκινήσει ο Βιτάλ.

Το “Απόστολος Νικολαϊδης” θα είναι γεμάτο. Ο κόσμος θα δώσει δυναμικό “παρών”, στηρίζοντας ξανά το “τριφύλλι” και μετατρέποντας σε… καμίνι τη Λεωφόρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.