ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Σαν σήμερα: Όταν ο Παναθηναϊκός έκανε… πλάκα στην Γιουβέντους στο πυρακτωμένο ΟΑΚΑ (vid)

Σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια, ο Παναθηναϊκός μας χάρισε τρία αλησμόνητα στιγμιότυπα, υποτάσσοντας τη Γιουβέντους με το εντυπωσιακό 3-1 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Σαν σήμερα: Όταν ο Παναθηναϊκός έκανε... πλάκα στην Γιουβέντους στο πυρακτωμένο ΟΑΚΑ (vid)

Σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια, ο Παναθηναϊκός μας χάρισε τρία αλησμόνητα στιγμιότυπα, υποτάσσοντας τη Γιουβέντους με το εντυπωσιακό 3-1 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Ήταν από τις βραδιές που θα μείνουν χαραγμένες εφ’ όρου ζωής στις αναμνήσεις όσων την έζησαν, είτε από κοντά, είτε από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Για εκείνους που δεν την πρόλαβαν, τα διάφορα ντοκουμέντα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μπορούν να τους μεταδώσουν, έστω ένα κομμάτι του μεγαλείου.

Ο Παναθηναϊκός του Άγγελου Αναστασιάδη υποδέχεται τη Γιουβέντους στο ΟΑΚΑ, το οποίο φιλοξενεί 70.000 φιλάθλους και θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Απέναντί του η «Μεγάλη Κυρία», η οποία όσο… μεγάλη κι αν ήταν, στο τέλος υποτάχθηκε στον «πρέσβη». Μάλιστα, η διαδικασία αυτή ήρθε μέσα από τρία αλησμόνητα… καρέ, που μνημονεύονται μέχρι σήμερα.

Εν αρχή είναι ο… Σόουζα. Ο Πορτογάλος πίστεψε στον εαυτό του, «όπλισε» και εκτέλεσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από απόσταση. 1-0 και το ΟΑΚΑ στο πόδι.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και η… αλήτικη ντρίμπλα του στον Φεράρα, η οποία οδήγησε τον Φαν Ντερ Σααρ στο να τον ανατρέψει εντός περιοχής. Ο Μπασινάς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη από την άσπρη βούλα και… 2-1.

Η υπογραφή ήρθε από τον καταλληλότερο άνθρωπο. Και το όνομα αυτού… Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος με ένα εξαιρετικό τελείωμα, έβαλε φαρδιά πλατιά το όνομά του σε ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή νύχτα του τριφυλλιού (3-1).

Εκείνη τη βραδιά, το ημερολόγιο έδειχνε 8 Νοέμβρη του 2000….

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...