ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ο Πρίφτης έφτασε τις 200 συμμετοχές

Ο Δημήτρης Πρίφτης έφτασε τις 200 παρουσίες στην Stoiximan Basket League στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Παναθηναϊκός: Ο Πρίφτης έφτασε τις 200 συμμετοχές

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ξεχωριστό ήταν το σημερινό παιχνίδι για τον Δημήτρη Πρίφτη αφού ήταν το 200ό του στους πάγκους της Stoiximan Basket League. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετράει 104 νίκες και 96 ήττες. Τα 109 από τα 200 τα έκανε ως προπονητής του Άρη και τα υπόλοιπα με ΑΕΚ, Καβάλα, Ίκαρο Καλλιθέας, Κολοσσός H Hotels και βέβαια Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ακόμη…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και συνδύασε την πολύ καλή εμφάνιση του με κάποια ατομικά επιτεύγματα. Με τους 16 πόντους του ξεπέρασε τους 900 σε 122 εμφανίσεις στη Stoiximan Basket League. Ο διεθνής σέντερ έγινε ο 24ος παίκτης στην ιστορία των «πράσινων» στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε σε αυτόν τον αριθμό.

Ο Παπαγιάννης είχε 8/9 δίποντα και με αυτά έφτασε και ξεπέρασε τα 400 στην κατηγορία. Έχει 406/622 (65,27%).

Ακόμη με τα δύο επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε, ο σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έφτασε τα 200 στη Stoiximan Basket League.

*Με τους 14 πόντους τους ο Ντάριλ Μέικον έφτασε τους 400 σε 24 αγώνες στη Stoiximan Basket League (16,66 μέσος όρος).

*Τους 600 πόντους ξεπέρασε στο ελληνικό Πρωτάθλημα ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Το κατάφερε στο 78ο παιχνίδι του στην κατηγορία.

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ «χτύπησε» με αποτελεσματικότητα από μέση και κοντινή απόσταση. Έχοντας 28 εύστοχα δίποντα ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος αφού τόσα είχε ο Ολυμπιακός στο ματς της 2ης αγωνιστικής στο Λαύριο. Το κατάφερε έχοντας και υψηλό ποσοστό ευστοχίας (71,79%) που πάντως δεν είναι ρεκόρ περιόδου το οποίο κρατάει από την πρεμιέρα το Λαύριο Megabolt με 74,19% στο ίδιο γήπεδο (23/31).

*Ενδεικτική της κυριαρχίας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μέσα ρακέτα ήταν το επιμέρους σκορ. Σημείωσε 52 πόντους που αποτελούν ρεκόρ για τη φετινή Stoiximan Basket League αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 50 πόντων που σημείωσαν μέσα από τη ρακέτα το Περιστέρι Vitabiotics στην 1η και ο Ιωνικός HNC Revolution στη 2η αγωνιστική.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το ρεκόρ του +32 που είχαν οι «πράσινοι» στο επιμέρους σκορ μέσα από τη ρακέτα αφού ο ΠΑΟΚ Mateco είχε μόλις 20 πόντους, αποφεύγοντας οριακά το αρνητικό ρεκόρ της σεζόν που έχει ο Κολοσσός H Hotels από την 5η αγωνιστική με 18 πόντους. Το +32 λοιπόν στο σκορ μέσα από το «ζωγραφιστό» είναι ρεκόρ περιόδου αφού το προηγούμενο ήταν το +20 που έκαναν οι «πράσινοι» στο Περιστέρι για την 4η και ο Ολυμπιακός απέναντι στον Προμηθέα στην 3η αγωνιστική, αμφότεροι με σκορ 44-24.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...