ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Ο Πάολο Σόουζα και το περίφημο φάουλ το 2000 εναντίον της Γιουβέντους: «Σκέφτηκα πως δεν θα το περίμενε κανείς!» (vid)

Ο Πορτογάλος σταρ που είχε φέρει εκείνο το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός στην Αθήνα, ο Πάολο Σόουζα θα είχε την ευκαιρία να βρει αντιμέτωπη την παλιά του ομάδα με την οποία είχε γίνει πρωταθλητής Ευρώπης το 1996.

Ο Πάολο Σόουζα και το περίφημο φάουλ το 2000 εναντίον της Γιουβέντους: «Σκέφτηκα πως δεν θα το περίμενε κανείς!» (vid)

Ήταν το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου 2000… Ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Γιουβέντους και χρειαζόταν μόνο νίκη για να προκριθεί ξεπερνώντας την ιταλική ομάδα και το Αμβούργο σε έναν όμιλο που υπήρχε και η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια!

Περισσότερα μ’ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE