ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σε διαδικασία να τα βρει εξωδικαστικά με Βιγιαφάνιες – Γιατί πήγε το θέμα στην ΕΠΟ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία για να τα βρει εξωδικαστικά με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε.

Παναθηναϊκός: Σε διαδικασία να τα βρει εξωδικαστικά με Βιγιαφάνιες - Γιατί πήγε το θέμα στην ΕΠΟ

Το τριφύλλι πριν από περίπου 2 μήνα είχε ενημερώσει τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ότι του επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 62.000 ευρώ για όσα συνέβησαν με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο Αργεντίνος με e mail που είχε αποστείλει ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να πληρώσει το πρόστιμο, καθώς θεωρούσε ότι ήταν υπερβολικό. Το τριφύλλι από την άλλη πήγε στην ΕΠΟ το θέμα.

Αυτή η κίνηση έγινε προκειμένου να καλυφθεί νομικά ο Παναθηναϊκός, μιας και όταν γίνεται επιβολή ενός προστίμου άνω του 3% οφείλει ο σύλλογος να ενημερώσει την ομοσπονδία. Αν δεν το κάνει αυτό, μπορεί ο ποδοσφαιριστής να κινηθεί νομικά εναντίον της ομάδας και να δικαιωθεί.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Βιγιαφάνιες δείχνει το ίδιο πρόσωπο στις προπονήσεις και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά και δεν έχει μείνει εκτός ομάδας. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία να τα βρουν εξωδικαστικά και μένει να δούμε τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Αυτό που οφείλουμε να τονίσουμε είναι ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πως θα εξελιχθεί το θέμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.