ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γιατί πήγε εκτάκτως στο νοσοκομείο η Μενεγάκη;

Τι ακριβώς συνέβη;

Γιατί πήγε εκτάκτως στο νοσοκομείο η Μενεγάκη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η Ελένη Μενεγάκη υπέφερε από έντονο πονοκέφαλο, αλλά έχει συμβεί και άλλες φορές το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα το στενό της περιβάλλον να την πιέζει να πάει στο νοσοκομείο να δει τι συμβαίνει.

Αν και αρχικά η ίδια δεν ήθελε να δώσει ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός κυρίως για να μην ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Ciao, τελικά πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός της ζήτησε να κάνει κάποιες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η αιτία των πονοκεφάλων.

Τα αποτελέσματα ακόμα δεν έχουν βγει, αλλά δεδομένου ότι οι γιατροί θεωρούν ότι η κατάσταση της υγείας της Ελένης Μενεγάκη είναι πολύ καλή, μάλλον οι πονοκέφαλοι είναι αποτέλεσμα στρες, όπως καταλήγει το Ciao.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: reader.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.