ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ντέρμπι κορυφής στο κλειστό της Μίκρας κόντρα στον Άρη

Άρης και Παναθηναϊκός συγκρούονται το απόγευμα (18:00) στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής για τη Volley League γυναικών.

Παναθηναϊκός: Ντέρμπι κορυφής στο κλειστό της Μίκρας κόντρα στον Άρη

Άρης και Παναθηναϊκός, οι μοναδικές αήττητες ομάδες μέχρι στιγμής ομάδες στη Volley League γυναικών, συγκρούονται το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό της Μίκρας στο πολύ μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.

Κιτρινόμαυρες και πράσινες έχουν κάνει το 6Χ6 έχοντας χάσει μόλις ένα σετ, αλλά από σήμερα το βράδυ θα πάψουν να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς προβλήματα ο Άρης, χωρίς προβλήματα και ο Παναθηναϊκός, με τον προπονητή της ομάδας, Απόστολο Οικονόμου να δηλώνει: «Είναι το πρώτο δύσκολο ματς για τη φετινή σεζόν. Κι οι δύο ομάδες προερχόμαστε από μια θετικής σειρά αποτελεσμάτων και νομίζω ότι αύριο θα φανεί ποιος βρίσκεται επάξια στην πρώτη θέση και όχι λόγω προγράμματος. Ξέρουμε ότι ο Άρης εντός έδρας παίζει πολύ κι ότι οι επιθετικές του αιχμές είναι οι Μερκάδο, Έβανς οπότε έχουμε ως στόχο να τις περιορίσουμε για να κερδίσουμε».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση έχει ώρα έναρξης στις 18:00, ενώ διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βασιλειάδης και Ισκάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

«Π. Σαλπέας» Πειραιάς 17.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας – Α.Ε.Κ. Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Γεωργοπούλου, Μουζακίτη, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Μαρκόπουλου 17.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου – Α.Ο. Θήρας Διαιτητές: Κουτσούλας, Μενεσλής, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Σταθοπούλου, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Οικονόμου Δ.

Χαλκιοπούλειο Λαμίας 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Διαιτητές: Κουτσής, Μαυράκης, Παρατηρητής: Παναγής, Επόπτες: Σκορδαρά, Στάικος, Γραμματεία: Καραβανά.

«Γ. Γεννηματάς» Βούλας 18.00: Α.Σ.Π. Θέτις – Α.Π.Σ. Αίας Διαιτητές: Λιάκου, Μαύρος, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Σαμοθράκης, Παυλάκης, Γραμματεία: Κρητικού.

Μίκρας 18.00: Α.Σ. Άρης – Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Λούμσι, Γραμματεία: Τερζή.

Δ.Α.Κ. Νάξου 19.00: Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Νικάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Θεοδοσίου, Κουκουμάκας, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

«Α. Φώτσης» Ιλίσια 19.45: Ηλυσιακός Α.Ο. – Α.Ο.Ν. Αμαζόνες Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Κώτσας, Σπίγγου, Γραμματεία: Τάλαρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...