ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αλβέρτης και Καββαδάς στην προπόνηση του «One Team» (Vid)

Tο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague, «One Team», στο οποίο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμμετέχει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, συνεχίστηκε στο βοηθητικό προπονητικό κέντρου του ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Αλβέρτης και Καββαδάς στην προπόνηση του «One Team» (Vid)

Αυτή τη φορά, τα παιδιά από τα Special Olympics Hellas είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φραγκίσκο Αλβέρτη, αλλά και τον διεθνή σέντερ, Βασίλη Καββαδά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσιοποίησε το βίντεο στα social media, με την παρουσία στην προπόνηση των Αλβέρτη και Καββαδά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.