ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Έφυγε» σε ηλικία 40 ετών η Εύα Μπουντούρη

Θλίψη στο χώρο του ελληνικού ραδιοφώνου, καθώς έφυγε από τη ζωή μόλις σε ηλικία μόλις 40 ετών η Εύα Μπουντούρη.

«Έφυγε» σε ηλικία 40 ετών η Εύα Μπουντούρη

Μία δυσάρεστη είδηση για τον χώρο του ελληνικού ραδιοφώνου. Όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών η Εύα Μπουντούρη.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός του «Εν Λευκώ» υποβλήθηκε σε μια προληπτική χειρουργική επέμβαση, η οποία όμως δεν πήγε καλά.

Αναλυτικά αναφέρει η συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του μουσικού ραδιοφωνικού σταθμού για την απώλεια της 40χρονης παραγωγού.

Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη…
Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη… 228.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο En Lefko 87.7 και η οικογένεια της Frontstage Entertainment αποχαιρετούν την Εύα Μπουντούρη. Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη. Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους. Αληθινή, μοναδική, φωτεινή και πάντα αξιαγάπητη – έτσι θα τη θυμόμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ