ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι που δόθηκε στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ»

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δικαιώνει τις αποφάσεις που πήρε ο Ντελ Θέρο Γκράντε, στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι που δόθηκε στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επισημαίνει ότι είναι σωστή η απόφαση του Ισπανού ρέφερι να δείξει την άσπρη βούλα -μετά τη χρήση VAR- στο μαρκάρισμα του Βιγιαφάνιες επάνω στον Μιχαηλίδη, όπως και να δείξει “παίζετε” στο χέρι του Βέλεθ.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι ένα πέναλτι, καθώς ο αμυντικός στη διεκδίκηση της μπάλας, χτυπάει από πίσω το πόδι του επιθετικού», σημειώνει για την πρώτη περίπτωση ο επικεφαλής της ΚΕΔ, ενώ για το χέρι λέει πως: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι παρόλο που η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού, χτύπησε στο πάνω μέρος του και επομένως σύμφωνα με τους νόμους του παιχνιδιού, αυτό δεν είναι παράβαση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.