ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τη σακάτεψε: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έστειλε στο νοσοκομείο γυναίκα από τα πολλά χαστούκια!

Νέα αποκάλυψη για τον ηθοποιό που κρατείται στις φυλακές Τρίπολης.

Τη σακάτεψε: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έστειλε στο νοσοκομείο γυναίκα από τα πολλά χαστούκια! | panathinaikos24.gr

Νέα αποκάλυψη για τον ηθοποιό που κρατείται στις φυλακές Τρίπολης.

Συναγερμός για τον νέο μύκητα Candida Auris: Ξεκίνησε να σκοτώνει και στην Ελλάδα
Συναγερμός για τον νέο μύκητα Candida Auris: Ξεκίνησε να σκοτώνει και στην Ελλάδα 35.122 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3,5 μήνες συμπληρώθηκαν από την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης ύστερα από δίωξη σε βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Την ήδη επιβαρυμένη θέση του ηθοποιού έρχεται να κάνει ακόμα χειρότερη η Σεμίνα Διγενή με τις αποκαλύψεις της στο DownTown, μιλώντας για την εποχή που συνεργαζόταν μαζί του ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων για την προβολή των παραστάσεών του.

Όπως είπε, ο ίδιος είχε στείλει στο νοσοκομείο νεαρή ηθοποιό χτυπώντας τη βάναυσα με πέρα για πέρα αληθινά χαστούκια κατά τη διάρκεια παράστασης.

«Αποδέχθηκα πριν αρκετά χρόνια την πρόταση του να αναλάβει η εταιρεία μου επικοινωνίας την προβολή των παραστάσεων του. Δεν ευοδώθηκε η συνεργασία μας και μετά από ενάμιση μήνα αποχώρησα. Δεν καταφέραμε να συνεννοηθούμε, δεν ακολουθούσε τις συμβουλές μου σε σχέση με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ καταφέρνοντας να γίνει αντιπαθής με όσα έλεγε και έκανε. Την ίδια περίοδο, πολλοί από τους ηθοποιούς της παράστασης μου εμπιστεύονταν καθημερινά τα πάθη τους εξαιτίας της βάναυσης συμπεριφοράς του στα παρασκήνια, αλλά και πάνω στη σκηνή. Μου έλεγαν τι τραβούσαν. Μάλιστα, κάποια φορά μια νεαρή ηθοποιός χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο γιατί τα ‘θεατρικά’ χαστούκια που της έδινε στην παράσταση ήταν υπέρ το δέον ρεαλιστικά», είπε και συνέχισε:

«Τους προέτρεπα να μιλήσουν και να μην επιτρέψουν τον περαιτέρω εξευτελισμό τους, αλλά δεν τολμούσαν. Δεν γινόταν να το επιβάλλω. Δεν με σήκωνε εκείνο το άρρωστο κλίμα κι έτσι έφυγα. Είδες ότι και ο ηθοποιός Γ. Ψάλτου μίλησε μετά από καιρό, όταν αισθάνθηκε έτοιμος να αναφερθεί στο ξυλοκόπημά του. Υπάρχουν και γυναίκες ηθοποιοί που δεν νομίζω να έχουν μιλήσει ακόμη. Τα συζητούσαμε αυτά και με τον αξέχαστο Χρήστο Σιμαρδάνη».

Η ίδια εμφανίστηκε εξοργισμένη για όσα φρικτά αποκαλύφθηκαν χάρη στο κίνημα #metoo:

«Πού αλλού εκτός από το σύστημα βίας και της εκμετάλλευσης, που τροφοδοτεί τα πιο βάρβαρα, τα πιο απάνθρωπα ένστικτα και διευκολύνει όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις απέναντι στις γυναίκες και σε όποιον θεωρείται ασθενέστερος. Με τον ατομισμό, το νταϊλίκι και το ο’ θάνατός σου η ζωή μου’ διαπαιδαγωγήθηκαν γενιές και γενιές. Αναρωτιόμαστε ακόμη ποιος κράτησε τόσα χρόνια στο απυρόβλητο Φιλιππίδηδες, Λιγνάδηδες, πιλότους και άλλους τέτοιους ανθρώπους».

Πηγή: instanews.gr

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close