ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Κόντρα σε Ούνικς και Χεζόνια για το restart

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) όπου και θα ψάξει τη νίκη για να επανέλθει ψυχολογικά. Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Μάριο Χεζόνια που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το «τριφύλλι» μπροστά στον κόσμο που κατά την περσινή σεζόν τον αποθέωνε.

Παναθηναϊκός: Κόντρα σε Ούνικς και Χεζόνια για το restart

Οι «πράσινοι» μετά την βαριά ήττα στο Βελιγράδι και την ντροπιαστική εμφάνιση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, θέλουν να αφήσουν πίσω τους το συγκεκριμένο παιχνίδι και να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη. Το «τριφύλλι» μέχρι στιγμής μετράει μόλις δύο νίκες σε οκτώ παιχνίδια (2-6) με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα αν επικρατήσει στο σημερινό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα πιάσει στη βαθμολογία την αντίπαλό του που έρχεται στο ΟΑΚΑ με ρεκόρ 3-5.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Πρίφτης περιμένει σήμερα να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Νεμάνια Νέντοβιτς και αν μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν. Θυμίζουμε πως στη χθεσινή προπόνηση ο Σέρβος γκαρντ ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Από τη μεριά της η ρωσική ομάδα, έχει έρθει με τον Μάριο Χεζόνια στη σύνθεσή της. Ο άλλοτε φόργουορντ των «πρασίνων» αναμένεται να βρεθεί απέναντι στο «τριφύλλι», με την υποδοχή που θα του επιφυλάξουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» να είναι ένα από τα στοιχεία που έχουν αρκετό ενδιαφέρον, αφού ο Κροάτης άσσος στο παρελθόν είχε υποσχεθεί πως δεν θα αντιμετώπιζε ως αντίπαλος τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), η Αν Πάντερ (Γερμανία) και ο Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία) θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Euroleague:

Πέμπτη 11/11

19:00 ΤΣΣΚΑ – Μακάμπι 20:00 Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν 21:00 Άλμπα – Εφές 21:00 Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν 22:00 Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια

Παρασκευή 12/11

19:00 Ζενίτ – Ολυμπιακός 19:45 Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 21:00 Μονακό – Μπάγερν 21:45 Ρεάλ – Ζαλγκίρις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.