ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανέλαβε προπονητής ο Τότης Φυλακούρης

Σε πάγκο ομάδας της Γ' Εθνικής, θα βρίσκεται ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού.

Ανέλαβε προπονητής ο Τότης Φυλακούρης

Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων», ο οποίος είχε διατελέσει και προπονητής τους την σεζόν 2004-05 είναι πλέον ο νέος προπονητής της ομάδας της Ανατολικής Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον Αήττητο ο Τότης Φυλακούρης!

Ο Αήττητος Σπάτων βρίσκεται στην ιδιαίτερα τιμητική θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τότη Φυλακούρη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 18.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μεγάλος άσος του Παναθηναϊκού και πρώην προπονητής του θα είναι ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου στα Σπάτα με άμεσους συνεργάτες τον μέχρι πρότινος γυμναστή της ομάδας Γιώργο Γκιόκα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ο Τότης Φυλακούρης με την μεγάλη και πολύχρονη πορεία στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟ και την ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του συλλόγου (Νίνης, Μαυρίας, Σιόντης και πολλοί άλλοι) καλείται να βοηθήσει τους νέους ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές του Αήττητου με τις σπουδαίες του γνώσεις και την μεγάλη του εμπειρία και να αναδείξει τις ικανότητες τους.

Καλή επιτυχία Τότη… Η οικογένεια του Αήττητου σε καλωσορίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.