ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κολλάνε κορωνοϊό επίτηδες για να μην εμβολιαστούν!

Μετά τους αρνητές, που πληρώνουν πάνω από έναν μισθό για να αγοράσουν ψεύτικα rapid test ή πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, έρχονται και αυτοί που επιλέγουν να νοσήσουν για να μην κάνουν το εμβόλιο!

Κολλάνε κορωνοϊό επίτηδες για να μην εμβολιαστούν!

Μια αδιανόητη αποκάλυψη, πως υπάρχουν πολίτες, που προτιμούν να νοσήσουν με κορωνοϊό και να περάσουν την Covid-19, με όποιες συνέπειες, από το να κάνουν το εμβόλιο, έκανε ο καθηγητής μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθανάσιος Τσακρής!

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει περιπτώσεις πολιτών, που απέκτησαν μαϊμού rapid test για να αποφεύγουν τους ελέγχους, ο καθηγητής αποκάλυψε πως γνωρίζει περιστατικά ατόμων, που προχώρησαν στην επιλογή να νοσήσουν επίτηδες, ώστε να μην κάνουν το εμβόλιο.

Τόνισε, δε, ότι «πρέπει να ληφθούν μέτρα για τα μέρη όπου υπάρχουν εστίες υπερμετάδοσης» και πρόσθεσε πως «η διασπορά γίνεται κυρίως από τους ανεμβολίαστους αλλά και εμβολιασμένοι νοσούν γιατί η ανοσία απέναντι στον ιό με το εμβόλιο μειώνεται σημαντικά».

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.666 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την τρίτη αναμνηστική δόση ανέφερε πως τα αντισώματα που προσφέρει είναι πολύ υψηλότερα σε σχέση με αυτά της δεύτερης και όπως είπε αυτό απέδειξε και το παράδειγμα του Ισραήλ.

η διασπορά γίνεται κυρίως από τους ανεμβολίαστους αλλά και εμβολιασμένοι νοσούν γιατί η ανοσία απέναντι στον ιό με το εμβόλιο μειώνεται σημαντικά»">

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.