ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Ποντάρει πολλά στον Σένκεφελντ ο Γιοβάνοβιτς, να μην τα κάνει πάλι… μούσκεμα ο ΠΑΟ»

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει από σήμερα (11/11) την προετοιμασία του για το ματς με τη Λαμία την άλλη Δευτέρα (22/11), με τον Διονύση Δεσύλλα να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού».

Δεσύλλας: «Ποντάρει πολλά στον Σένκεφελντ ο Γιοβάνοβιτς, να μην τα κάνει πάλι… μούσκεμα ο ΠΑΟ»

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League με τη Λαμία (22/11) αρχίζει από σήμερα (11/11) το απόγευμα ο Παναθηναϊκός, με τον Διονύση Δεσύλλα να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού».

Στάθηκε, λοιπόν, στην «ακόμα μία υποχρέωση», όπως είπε, «που έχει ο Παναθηναϊκός, να πάρει και αυτό το παιχνίδι και εκείνο, το οποίο ακολουθεί, με τον Παναιτωλικό και να μην τα κάνει πάλι μούσκεμα, όπως με Αστέρα και ΟΦΗ, πριν το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ».

Αναφέρθηκε, δε, στον Σένκεφελντ, σημειώνοντας πως «ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ποντάρει πολλά πάνω του και θα τον δούμε σίγουρα με Λαμία», τονίζοντας, επίσης, για το ενδεχόμενο να παίξει με τη δεύτερη ομάδα ότι «επειδή είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει επιστρέψει από τραυματισμό, ίσως το φοβάται ακόμη. Όπως και να έχει, θα παίξει με τη Λαμία. Προπονείται πάνω από 20 μέρες, είναι καλά και δεν φαίνεται να έχει πια την παραμικρή ενόχληση».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου, είπε: «Χαφ θα πάρει σίγουρα ο Παναθηναϊκός, από εκεί θα ξεκινήσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.