ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πέρι: «Όλα κρίνονται στο αποτέλεσμα – Ήταν μια κακή βραδιά για εμάς»

Πως χαρακτήρισε την ήττα από την Ούνικς ο Κέντρικ Πέρι, τι είπε για την εικόνα της ομάδας και ποια τα αίτια που δεν μπόρεσε ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη.

Πέρι: «Όλα κρίνονται στο αποτέλεσμα - Ήταν μια κακή βραδιά για εμάς»

Χωρίς διάρκεια ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση κόντρα στην Ούνικς, όπως δήλωσε ο Κέντρικ Πέρι.

Ο Αμερικανός γκαρντ χαρακτήρισε κακή βραδιά για την ομάδα την ήττα από την ομάδα της Ρωσίας, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση έδειξε τεράστια σημάδια βελτίωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός στη NOVA

«Νομίζω ότι βγάλαμε αντίδραση σποραδικά αλλά χωρίς διάρκεια. Μας πλήγωσαν κάποια επιθετικά ριμπάουντ και οι δεύτερες επιθέσεις. Προσπαθήσαμε, παρουσιάσαμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Όλα όμως κρίνονται από το αποτέλεσμα το οποίο για εμάς δεν ήταν καλό. Είναι μία κακή βραδιά για εμάς.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 41.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η φύση του αγώνα είναι να μπαίνουν κάποια σουτ και κάποια όχι. Κάποιες φορές που δεν σκοράρεις παίζεις καλή άμυνα και κάποιες φορές γίνεται το αντίθετο. Προσπαθήσαμε. Ξέρουμε γιατί έχουμε έρθει εδώ. Στο τέλος της ημέρας είναι μπάσκετ. Όλη την ζωή μας αυτό κάνουμε. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...