ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Χατζηνικολάου: «Μας στεναχωρεί που «χτυπήθηκε» η ομάδα από τον Covid – Θα το ξεπεράσουμε και θα επιστρέψουμε έτοιμες»

Τον απολογισμό της συνολικής εικόνας σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνει μέσα από το προσωπικό της Blog, η Όλγα Χατζηνικολάου, ενώ αναφέρεται και στην περιπέτεια με τον κορωνοϊό που «χτύπησε» την ομάδα με τα κρούσματα.

Blog - Χατζηνικολάου: «Μας στεναχωρεί που «χτυπήθηκε» η ομάδα από τον Covid - Θα το ξεπεράσουμε και θα επιστρέψουμε έτοιμες»

Τον απολογισμό της συνολικής εικόνας σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνει μέσα από το προσωπικό της Blog, η Όλγα Χατζηνικολάου, ενώ αναφέρεται και στην περιπέτεια με τον κορωνοϊό που «χτύπησε» την ομάδα με τα κρούσματα.

«Καλημέρα σας. Μετά από ένα πολύ δύσκολο και κουραστικό πρόγραμμα, καθότι μέσα σε 21 μέρες κληθήκαμε να παίξουμε 4 δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια κάναμε ένα μικρό «διάλειμμα» λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων.

Δυστυχώς ο covid που μαστίζει όλο τον κόσμο έπληξε την ομάδα μας με 11 κρούσματα. Το γεγονός αυτό, όπως ήταν φυσικό μας θορύβησε και μας στεναχώρησε. Ελπίζω να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτήν τη δοκιμασία και να επανέλθουμε υγιείς στα παρκέ.

Με το μέχρι τώρα απολογισμό μας -μια νίκη και δύο ήττες- στην Ευρώπη μπορούμε να διατηρούμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όλα τα λεφτά είναι τα δύο επόμενα παιχνίδια στο γήπεδο μας, όπου θα είναι διαφορετική η δυναμική μας με τον κόσμο στο πλευρό μας.

Στην Ελλάδα καταφέραμε να περάσουμε από τη δύσκολη έδρα των Ιωαννίνων, να διατηρήσουμε το αήττητο για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε για τα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας με Εσπερίδες και Ολυμπιακό.

Έρχονται δύσκολες αναμετρήσεις, καλούμαστε να σηκώσουμε ανάστημα και πρέπει να είμαστε έτοιμες.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, τον θέλουμε δίπλα μας ώστε να μας δώσει ώθηση και να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες μαζί του.

Τα ξαναλέμε σύντομα, Όλγα»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE