ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτη σύσκεψη Αρχηγών στο ΓΕΕΘΑ: Aυξημένη επιτήρηση των συνόρων μετά τις απειλές Ερντογάν

Έκτακτη σύσκεψη με τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων συγκάλεσε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, έπειτα από τις επιθετικές δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για άνοιγμα των συνόρων.

Έκτακτη σύσκεψη Αρχηγών στο ΓΕΕΘΑ: Aυξημένη επιτήρηση των συνόρων μετά τις απειλές Ερντογάν

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ που επικαλείται πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές, κατά της διάρκεια της διάσκεψης αποφασίστηκε η λήψη προληπτικών μέτρων με ιδιαίτερη έμφαση στην επαύξηση της επιτήρησης των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας μας, την αυξημένη ετοιμότητα καθώς και στην άμεση αναφορά περιστατικών από τις Μονάδες της παραμεθορίου που αφορούν σε αύξηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών.

«Αν ανοίξουμε τα σύνορά μας δεν ξέρω τι θα πάθει η Ελλάδα»

«Είναι αχαριστία να λέει πως η Τουρκία είναι η πηγή του προβλήματος, ενώ η χώρα μας φιλοξενεί 5 εκατ. πρόσφυγες. Αν ανοίξουμε τα σύνορά μας δεν ξέρω τι θα πάθει η Ελλάδα. Και επιπλέον, η Ελλάδα είναι η χώρα που στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο βυθίζει τα σκάφη των προσφύγων και τους καταδικάζει σε θάνατο.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μητσοτάκης και οι παρατρεχάμενοί του περνούν τις μέρες τους λέγοντας ψέματα και δεν συμπεριφέρονται έντιμα και γι’ αυτό στην περιοχή δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη» υποστήριξε την Πέμπτη ο Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή: lifo.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.