ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η επιστροφή Σένκεφελντ και το πλάνο για Κουρμπέλη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει στον Μπαρτ Σένκεφελντ και περιμένει πως και πως τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η επιστροφή Σένκεφελντ και το πλάνο για Κουρμπέλη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει στον Μπαρτ Σένκεφελντ και περιμένει πως και πως τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, έκαναν επεμβάσεις και η επιστροφή τους πήγε πίσω. Κυρίως του αρχηγού του «τριφυλλιού», ο οποίος πέρασε δυο φορές την πόρτα του χειρουργείου.

Από τη στιγμή που μιλάμε για βασικούς πυλώνες των «πράσινων», καταλαβαίνει κανείς ότι όλο αυτό δημιούργησε πρόβλημα τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιοβάνοβιτς βλέπει τον Σένκεφελντ εδώ και μέρες να προπονείται. Ο Ολλανδός είναι καλά σωματικά και ψυχολογικά και θα αγωνιστεί στο ματς με τη Λαμία. Το πόσα λεπτά θα πάρει, θα το δούμε τη μεθεπόμενη Δευτέρα. Θυμίζουμε ότι ο «βράχος» της πράσινης άμυνας, που έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάιο, ήταν στην αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κουρμπέλης, που είναι εκτός από τον Ιανουάριο, ήταν εδώ και αρκετό διάστημα στην Τρίπολη και ακολουθούσε το πρόγραμμά του. Τη Δευτέρα επιστρέφει στο Κορωπί για να συνεχίσει εκεί. Καθημερινά η κατάστασή του θα ελέγχεται και μένει να δούμε πότε θα μπει σε φουλ ρυθμούς για το τελικό στάδιο της έπιστροφής του στα γήπεδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.