ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έχασε ευκαιρίες και βαθμούς

Παρά τη συντριπτική υπεροχή της η Κ19 του Παναθηναϊκού έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ.

Έχασε ευκαιρίες και βαθμούς

Παρά τη συντριπτική υπεροχή της η Κ19 του Παναθηναϊκού έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League. Οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν πολλές και κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί. Παρ ‘όλα αυτά η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, δείγμα ότι γίνεται καλή δουλειά και υπάρχει μεγάλη ποιότητα και προοπτική στην ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου.

Στο 9′ οι Πράσινοι συνδυάστηκαν εξαιρετικά, ο Καλοσκάμης έβγαλε κάθετη προς τον Φρόκου, ο οποίος σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 12′, κόντρα στη ροή του ματς, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Σωμαράκη έπειτα από λάθος της άμυνας. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 16′ ο Καλοσκάμης σούταρε αλλά ο Μιράσι απέκρουσε, όπως συνέβη και στο 22′ σε τετ α τετ του Νταμπίζα.

Στο 29′ ο Νταμπίζας ξανά από κάθετη του Κυριόπουλου βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 34′ ο Μιράσι απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Προδρομίτη. Ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά μετά το γκολ στο 39′ με τον Θεοδοσουλάκη αλλά ο Χατζηγιαννάκης έκανε ωραία απόκρουση. Στη συνέχεια της φάσης, έπειτα απ’ την εκτέλεση του κόρνερ, ο Γωνιωτάκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά ο Παναθηναϊκός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 45′. Ο Παυλάκης κινήθηκε από τα αριστερά, έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Κυριόπουλος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 1-1.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βρει το νικητήριο γκολ στο 76′ με εξαιρετικό φάουλ του Φρόκου που ανάγκασε τον Μιράσι σε θαυμάσια επέμβαση και στο 81′ με κεφαλιά του Νταμπίζα που μπλόκαρε ο Μιράσι. Επίσης, στο 86′ ο Προδρομίτης απείλησε με κεφαλιά δίχως όμως να σκοράρει.

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Ζαφείρης, Παυλάκης, Καρνέσης, Προδρομίτης, Κωστόπουλος (57′ Λιατίφης), Κυριόπουλος (63′ Ψύλλας), Φρόκου, Νταμπίζας, Καλοσκάμης, Βολάκης. ΟΦΗ: Μιράσι, K. Χνάρης, Κορνιλάκης, Βασιλάκης, Γωνιωτάκης, Λελέκας, Γρ. Χνάρης, Αποστολάκης, Σωμαράκης (77′ Γεωργαλής), Λαμάι, Θεοδωσουλάκης (77′ Αμανάκης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.