ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκτός δράσης για 20 ημέρες ο Ιωαννίδης – Στα πιτς και ο Αγιούμπ

Μια θλάση που ταλαιπωρεί τον Φώτη Ιωαννίδη στο δεξί πόδι, θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τριών εβδομάδων. Αποφόρτιση για Ρούμπεν Πέρεθ. Εκτός και ο Αγιούμπ με διάστρεμμα.

Παναθηναϊκός: Εκτός δράσης για 20 ημέρες ο Ιωαννίδης – Στα πιτς και ο Αγιούμπ | panathinaikos24.gr

Οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου για τον Φώτη Ιωαννίδη επιβεβαιώθηκαν με τον νεαρό φορ να μένει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων. Ο Έλληνας φορ υποβλήθηκε σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς.

Νικολογιάννης: «Ο Γκάμαρης ήρθε με σκοπό στη Λεωφόρο αλλά δεν τα κατάφερε»
Νικολογιάννης: «Ο Γκάμαρης ήρθε με σκοπό στη Λεωφόρο αλλά δεν τα κατάφερε» 3.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τον Ρούμπεν Πέρεθ, ο Ισπανός χαφ ένοιωσε από χθες βαρύ το πόδι του στο ύψος του προσαγωγού, ενώ τα αποτελέσματα της μαγνητικής δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Παρόλα αυτά θα μείνει εκτός για τέσσερις ημέρες με συντηρητικό πρόγραμμα για λόγους προφύλαξης.

Τέλος, σχετικά με τον Ολλανδομαροκινό, ο Αγιούμπ προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό Β’ και κάπου εκεί γύρισε το αριστερό πόδι, ωστόσο από την αποστολή για το ματς με την ομάδας Β’ της Ένωσης δεν αποκλείστηκε αμέσως.

Στην συνέχεια ωστόσο, παραπονέθηκε για πόνους και πρήξιμο, με αποτέλεσμα αφού έκανε και εκείνος με τη σειρά του εξετάσεις, να διαπιστωθεί ότι υπέστη ένα διάστρεμμα β’ βαθμού, με αποτέλεσμα να τίθεται off για περίπου δύο εβδομάδες.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close