ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καθάρισε» την ΑΕΚ η Κ-15 του Παναθηναϊκού

Οι μικροί του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 2-0 της ΑΕΚ παίζοντας μάλιστα για αρκετή ώρα με 10 ποδοσφαιριστές.

«Καθάρισε» την ΑΕΚ η Κ-15 του Παναθηναϊκού

Μια σπουδαία νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Κ15 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ15 της Super League. Οι Πράσινοι παρά τις αντιξοότητες και το γεγονός ότι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο από το 12′, έβγαλαν χαρακτήρα στο γήπεδο, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και έφτασαν σε μια δίκαιη και συνάμα πολύτιμη νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη μετά το 5-0 επί του ΟΦΗ και την τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε πολύ δυνατά το παιχνίδι στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» κι αφού έχασε ευκαιρία για να σκοράρει μόλις στο 1΄ με σουτ του Σώκου, βρήκε το γκολ στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 2′ και πάλι ο Σώκος με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ (1-0) και τον δρόμο προς τη νίκη. Ωστόσο, στο 12′ το παιχνίδι… στράβωσε για τους Πράσινους καθώς χρειάστηκε να συνεχίσουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αναστασάκη.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή διατήρησε την ψυχραιμία της και τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ λίγο έλειψε να σκοράρει στο 19′ έπειτα από κόρνερ του Τρίκατζη και κεφαλιά του Σώκου και στο 24′ με σουτ του Γεωργόπουλου. Αμφότερες οι προσπάθειες όμως, κατέληξαν στην αγκαλιά του Παπαβασιλείου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και να κυνηγά το γκολ παρά το αριθμητικό μειονέκτημα. Στο 35′ το Τριφύλλι απείλησε με κεφαλιά του Γεωργόπουλου, όπως και στο 47′ με τον ίδιο παίκτη, μετά από μπαλιά του Σώκου. Στο 63′ ο Σώκος έκλεψε και σούταρε από πλάγια θέση αλλά ο Παπαβασιλείου ήταν ξανά σε ετοιμότητα.

Τελικά οι Πράσινοι βρήκαν το γκολ που άξιζαν βάσει της συνολικής απόδοσής τους στο 75′. Έπειτα από κλέψιμο και κάθετη πάσα του Γεωργόπουλου, ο Σώκος έκανε κούρσα από το κέντρο του γηπέδου κουβαλώντας την μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 2-0.

Παναθηναϊκός: Ζώγας, Μακρυπίδης, Μπούλμπασας, Βενάκης, Αναστασάκης, Λατιφάι, Γεωργόπουλος (76′ Μπόκος), Ζέκα (76′ Ουζουνίδης), Τσίγκας (51′ Μαρκεζίνης), Σώκος (76′ Χαντζάρας), Τρίκατζης (59′ Θάνος).

ΑΕΚ: Παπαβασιλείου, Αρνίδης (51′ Αβράσογλου), Μαρκόπουλος (34′ Κλάψας), Παλαιολόγος, Ψυρόπουλος, Ντάνι, Σαρρής, Ανδριώτης, Κολοκοτρώνης, Ψυχογιός (51′ Κολυφέτης), Πεχλιβανίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.