ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είδαν τον Αλεξανδρόπουλο άνθρωποι της Μπολόνια»

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας, άνθρωποι της Μπολόνια βρέθηκαν στην Αθήνα και τσέκαραν την περίπτωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

«Είδαν τον Αλεξανδρόπουλο άνθρωποι της Μπολόνια»

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «Resto de Carlino», οι σκάουτερ της Μπολόνια κατά την περιοδεία τους στην Ευρώπη, βρέθηκαν στην Αθήνα και παρακολούθησαν την περίπτωση του νεαρού αμυντικού-μέσου των «πρασίνων».

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, με την ιταλική ομάδα να στέλνει ανά διαστήματα ανθρώπους της για να δουν αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και υποβάλλουν συνεχώς εκθέσεις για τον παίκτη του «τριφυλλιού», καθώς τους έχει κάνει ιδιαίτερο «γκελ».

Δεν σημειώνουν ωστόσο, αν η ομάδα της Μπολόνια θα κάνει άμεσα κίνηση για τον παίκτη, αφού στη λίστα της η Μπολόνια πέρα από τον Αλεξανδρόπουλο έχει ξεχωρίσει τους Πάτρικ Μπεργκ της Μπόντο Γκλιμτ, Γκουστάβ Μπέργκεν της Χάκεν και Γιενς Καζούστ της Μίντιλαντ.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.718 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.