ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μαγνητική σήμερα ο Σένκεφελντ – Οι πιθανότητες για τον Ολλανδό ενόψει Λαμίας

Η νέα ατυχία που προέκυψε στον Μπαρτ Σένκεφελντ, δημιουργεί νέα δεδομένα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που φουλάρει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία. Σήμερα υποβάλλεται σε μαγνητική ο Ολλανδός για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Παναθηναϊκός: Μαγνητική σήμερα ο Σένκεφελντ - Οι πιθανότητες για τον Ολλανδό ενόψει Λαμίας

Αλλιώς τα περίμενε ο Σέρβος τεχνικός για το ματς με τη Λαμία και αλλιώς του ήρθαν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε προγραμματίσει να έχει στη διάθεσή του τον Ολλανδό στόπερ, ωστόσο το διάστρεμμα που υπέστη αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Σένκεφελντ αποχώρησε από το ματς του Παναθηναϊκού Β’ κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ και όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι» έχει υποστεί ένα διάστρεμμα που τη δεδομένη στιγμή κάνει τη συμμετοχή του στο ματς με τη Λαμία εξαιρετικά αμφίβολη.

Σήμερα θα υπάρξουν νεότερα σχετικά με το διάστημα που θα απέχει από τις δραστηριότητες της ομάδας, ωστόσο ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς, βλέπει τις επιλογές του για τα στόπερ να μειώνονται, καθώς δεν θα έχει και τον Αχιλλέα Πούγγουρα στη διάθεσή του, μετά το ρωγμώδες κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σένκεφελντ θα πραγματοποιήσει σήμερα μαγνητική και το ευχάριστο στην όλη κατάσταση είναι πως ο τραυματισμός του δεν είναι στο πόδι το οποίο είχε χειρουργηθεί το περασμένο καλοκαίρι και που τον άφησε εκτός δράσης για έξι μήνες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.