ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί κόντρα στη Ζαλγκίρις – Οι οπαδοί του ΠΑΟ με τη στήριξή τους δείχνουν το μέγεθος του συλλόγου»

Τον τρόπο που πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ζαλγκίρις ανέλυσε ο Δημήτρης Πρίφτης, ενώ αναφέρθηκε και στην στήριξη των οπαδών της ομάδας του «τριφυλλιού».

Πρίφτης: «Συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί κόντρα στη Ζαλγκίρις - Οι οπαδοί του ΠΑΟ με τη στήριξή τους δείχνουν το μέγεθος του συλλόγου»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Κάουνας, όπου την Τρίτη (16/11, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις που δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στις νίκες στην Ευρωλίγκα.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας, ο Δημήτρης Πρίφτης ανέλυσε τα στοιχεία του αγώνα κόντρα στους Λιοθυανούς, ενώ στάθηκε στην υποστήριξη που έχει από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Στόχος μας είναι να επιδιώξουμε μια εκτός έδρας νίκη, ωστόσο αυτό δεν θα είναι εύκολο. Η έδρα της Ζαλγκίρις είναι σκληρή καθώς ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και δημιουργεί δύσκολη ατμόσφαιρα για κάθε αντίπαλο.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Ζαλγκίρις επιζητεί την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση και θα παλέψει αρκετά. Πιστεύω πως θα γίνει δυνατό παιχνίδι και ελπίζω ότι θα εμφανιστούμε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με τον αγώνα του Βελιγραδίου ώστε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί».

Για τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα και την ένθερμη παρουσία που είχε στον αγώνα με την ΑΕΚ: «Το ευχαριστώ είναι λίγο. Ο κόσμος δεν μας γυρνά την πλάτη και μας στηρίζει σε αυτή την δύσκολη περίοδο γεγονός που δείχνει και το μέγεθος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος είναι παρών. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι οπαδοί της ομάδας όχι οπαδοί της… νίκης. Αυτό αποδεικνύεται όλα τα τελευταία χρόνια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.