ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιτ: «Χρειάζεται να παίξουμε με σκληράδα σε μια δύσκολη έδρα»

Την προσέγγιση που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, ανέλυσε ο Οκάρο Ουάιτ.

Ουάιτ: «Χρειάζεται να παίξουμε με σκληράδα σε μια δύσκολη έδρα»

Ο Οκάρο Ουάιτ κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Λιθουανία υπογράμμισε πως το «τριφύλλι» οφείλει να παίξει δυνατά για να φύγει με το «διπλό» από το Κάουνας, ενώ επεσήμανε πως περιμένει ένα δύσκολο ματς και μία «καυτή» ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω εκεί. Γνωρίζω πως έχουν καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους, που τη δημιουργούν οι οπαδοί τους.

Όμως και οι δύο ομάδες χρειάζονται αυτή την νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, πρέπει να παίξουμε σκληρά και δυνατά. Το κλειδί θα είναι να έχουμε αυτή τη σκληράδα, να παίξουμε καλή άμυνα. Όποιος παίξει πιο δυνατά θα νικήσει».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.