ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Κουρμπέλης – Συνέχισε το πρόγραμμά του

Στο «Γ. Καλαφάτης» βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας ο Δημήτρης Κουρμπέλης όπου και συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Κουρμπέλης - Συνέχισε το πρόγραμμά του

Στο Κορωπί και το «Γ. Καλαφάτης», επέστρεψε το πρωινό της Δευτέρας ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μετά το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολούθησε στην Τρίπολη με τη σύμφωνη γνώμη και του «τριφυλλιού» επέστρεψε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, για να συνεχίσει το πρόγραμμα του ούτως ώστε να επιστρέψει πανέτοιμος στους αγωνιστικούς χώρους.

Ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του, θα κριθεί για το πότε θα επιστρέψει ακριβώς σε δράση, καθώς ήδη έχει πάει πίσω αυτό το κομμάτι, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας σχεδόν ένα χρόνο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ο Κουρμπέλης επιστρέψει σύντομα έτοιμος τότε θα μπορέσει να προσφέρει μια εξτρά λύση στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση το «τριφύλλι» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα χαφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.