ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Διασώθηκε μόνο ο Μέικον!

Ο Παναθηναϊκός έχασε και από την Ζαλγκίρις με όλους εκτός του Μέικον να είναι γι΄ άλλο ένα ματς εκτός τόπου και χρόνου.

Παναθηναϊκός: Διασώθηκε μόνο ο Μέικον!

Ο φετινός Παναθηναϊκός θα γράψει ιστορία όπως όλα δείχνουν! Μόνο που αυτή τη φορά θα είναι για… λάθος λόγο. Το κάτι σαν ομάδα του Πρίφτη δεν σταματάει να χάνει και είναι έτοιμο να σπάσει κάθε αρνητικό ρεκόρ.

Γι΄ άλλο ένα ματς οι μπασκετμπολίστες του τριφυλλιού ήταν αρνητικοί πρωταγωνιστές. Ο Παπαπέτρου παρότι δεν βάζει τρίποντο ούτε μόνος του, συνέχισε να σουτάρει και σήμερα και έγραψε το… τιμητικό 1/5 τρίποντα. Ο Οκάρο Ουάιτ από την άλλη από τα 6,75 είχε 1/4.

Ο Μέικον από την άλλη ήταν ο μόνος που έπαιξε καλά. Σε σχεδόν 33 λεπτά, μέτρησε 21 πόντους με 2/4 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 8/10 βολές. Επίσης είχε 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα. Στο τέλος κατάφερε να μειώσει τη διαφορά κάπως, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και έτσι ο Παναθηναϊκός γνώρισε άλλη μια οδυνηρή ήττα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού έχει γίνει σάκος του μποξ και οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες. Ο Παναθηναϊκός κάθε αγωνιστική μικραίνει ακόμα περισσότερο, με παίκτες και διοίκηση να μην φαίνεται να… ιδρώνουν. Πρέπει λοιπόν όλοι να καταλάβουν το που παίζουν, ενώ οι διοικούντες να αντιληφθούν ότι το τριφύλλι δεν είναι παιχνιδάκι.

Η φανέλα είναι βαριά και κοντεύει να… ελαφρύνει υπερβολικά. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΘΕΣ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.