ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω»

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν το κάτι παραπάνω (!) για να πάρει τη νίκη επί της Ζαλγκίρις.

Πρίφτης: «Χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις είχε τον έλεγχο, αλλά ήμασταν κοντά. Πλησιάσαμε σε μια συγκεκριμένη στιγμή, αλλά είχαμε μερικές λανθασμένες επιλογές στις κατοχές μας και η Ζαλγκίρις πήρε το προβάδισμα. Χρειαζόμασταν κάτι έξτρα, κάτι λίγο παραπάνω, για να μπορέσουμε να νικήσουμε. Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη. Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάμε στο επόμενο ματς, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθήματα. Ταξιδεύουμε αύριο και παίζουμε μεθαύριο. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για περισσότερη σκέψη».

Για τις διαδοχικές ήττες του Παναθηναϊκού και αυτά που λείπουν από την ομάδα του: «Δεν είναι μόνο ένα – δυο πράγματα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα και να εκτελέσουμε καλύτερα. Χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω, όπως είπα, ένα σουτ, δυο καλύτερες άμυνες. Θέλαμε κάτι παραπάνω για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε τέτοιου είδους αγώνες».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.