ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρέπει να αλλάξει άμεσα!

Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και άπαντες στον σύλλογο θα πρέπει να... ξυπνήσουν, προκειμένου να μην γράψει το τριφύλλι φέτος την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του.

Πρέπει να αλλάξει άμεσα!

Ο Παναθηναϊκός γι΄ άλλο ένα ματς ήταν τραγικός. Κατάφερε να ηττηθεί και από την τελευταία Ζαλγκίρις. Παίκτες χωρίς πάθος, προπονητής χωρίς πλάνο και μια διοίκηση που δεν μπορεί να τους δώσει να καταλάβουν το που παίζουν.

Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Στην επίθεση η μπάλα μοιάζει με… βόμβα καθώς οι παίκτες δεν έχουν πλάνο και προσπαθούν να επιτεθούν μόνο με μακρινά σουτ. Στην άμυνα οι μισοί είναι απλά παρατηρητές. Το τριφύλλι έχει ενισχυθεί με ξένους το καλοκαίρι, οι οποίοι μάλλον ήρθαν στην Ελλάδα για να κάνουν διακοπές.

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι αγωνίζονται στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι τα έξι αστέρια που βρίσκονται στο πέτο της φανέλας αποτελούν ευθύνη. Μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και νομίζεις ότι παίζουν για να παίξουν. Χωρίς πάθος, χωρίς ένταση και πάνω απ΄ όλα χωρίς να… νιώθουν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.915 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τέσσερις σερί ήττες και τα παιδιά αυτά νομίζουν ότι είναι άλλη μια μέρα στη δουλειά. Από την άλλη ο Πρίφτης φαίνεται ανήμπορος να βοηθήσει την ομάδα. Παρά την εμπειρία που δεδομένα έχει, δείχνει να μην μπορεί να επιβάλει τα θέλω του. Δείχνει να έχει… βυθιστεί στον πάγκο του και μαζί του να βυθίζεται και ο Παναθηναϊκός.

Το τριφύλλι κινδυνεύει να γράψει μια κατάμαυρη σελίδα στην ιστορία του. Ο Παναθηναϊκός των φάιναλ φορ, των πρωταθλημάτων και των φοβερών ομάδων κοντεύει να γίνει ομαδούλα της σειράς. Κοντεύει να γίνει ομάδα που κάθε αντίπαλος θα μπορεί να την κερδίσει και εντός έδρας πλέον. Την ίδια στιγμή, σε λίγες μέρες έρχεται το παιχνίδι στο ΣΕΦ και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με το διπλό. Και ξέρετε με την ντροπιαστική ήττα που έκανε κόντρα στον Άρη, αν χάσει και στο ΣΕΦ, τότε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς… κλειδώνει.

Όλοι λοιπόν πρέπει να ξυπνήσουν, με πρώτους τους παίκτες και τον προπονητή. Αν δεν το κάνουν άμεσα, τα πράγματα από εδώ και πέρα θα είναι όλο και πιο δύσκολα. Και φέτος θα γραφτεί αν όχι η πιο μαύρη, αλλά μία από τις πιο μαύρες σελίδες της πράσινης μπασκετικής ιστορίας.

Το μήνυμα λοιπόν είναι σαφές: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΊ ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.