ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ με Λαμία – Αμφίβολος και ο Πέρεθ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έκανε θεραπεία σήμερα και τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση με την Λαμία, ενώ ο Πέρεθ είναι αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ με Λαμία - Αμφίβολος και ο Πέρεθ

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Λαμία.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έκανε θεραπεία και σήμερα και έτσι τέθηκε νοκ άουτ. Όχι τόσο πολύ λόγω του μεγέθους του τραυματισμού, αλλά λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που έμεινε εκτός. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να είναι απόλυτα έτοοιμος για να τον ρίξει στη μάχη.

Παράλληλα, ζήτημα φαίνεται να υπάρχει με τον Πέρεθ. Ο Ισπανός αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και την Παρασκευή θα κριθεί η συμμετοχή του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή τη στιγμή η παρουσία του στην εκτός έδρας αναμέτρηση είναι αμφίβολη, αλλά όλα θα κριθούν από το αν θα μπει σε φουλ πρόγραμμα την Παρασκευή.

Aναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Δευτέρας στη Λαμία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Ρούμπεν και Παλάσιος συμμετείχαν μόνο στο πρώτο μέρος του προγράμματος και εν συνεχεία έκαναν ατομικό. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Πούγγουρας και ατομικό οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.