ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέικον: «Να βρούμε μια λύση στο σύνολο, όχι ατομικά ο καθένας»

Ο Ντάριλ Μέικον σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Μέικον: «Να βρούμε μια λύση στο σύνολο, όχι ατομικά ο καθένας»

O Ντάριλ Μέικον, στάθηκε στο αρνητικό ρεκόρ της ομάδας του, με 2-8 έπειτα από δέκα αγώνες στη Euroleague, όπως διαμορφώθηκε μετά την ήττα, 76-69 επί τη Ζαλγκίρις την Τρίτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ:

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια: «Πρέπει να βρούμε τρόπο να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε δυνατά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να βρούμε λύση γρήγορα. Το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι και θα βρούμε τι φταίει και ομαδικά αλλά και προσωπικά».

Για το αν είναι δύσκολο να βρεθεί μία λύση: «Δεν είναι τόσο δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Είναι κάτι που είναι κομβικό. Κάτι που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα και σε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και στις νίκες, αλλά και στις ήττες και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 44.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την Μπάγερν: «Ξέρουμε ότι τους αρέσει να δημιουργούν καταστάσεις mismatch, είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε να κάνουμε στο παρκέ και κάτι στο οποίο θα δουλέψουμε και σήμερα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχει και πολλή σημασία το σκάουτινγκ. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.