ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με Νέντοβιτς για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί

Στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν και με σκοπό να βάλει τέλος στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, αγωνίζεται απόψε το βράδυ (21:30, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς στη σύνθεσή του που ξεπέρασε την ίωση.

Παναθηναϊκός: Με Νέντοβιτς για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις, θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί των αρνητικών εμφανίσεων και να πάρουν το πολυπόθητο «διπλό» κόντρα στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι.

Σε περίπτωση νίκης το «τριφύλλι» θα πάρει βαθιά ανάσα, αλλά και ψυχολογική τόνωση ενόψει και του ντέρμπι στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Basket League. Αλλά για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να παρουσιαστεί σοβαρή και αποτελεσματική κόντρα σε μια ομάδα που προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν, αφού ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρίσκεται στη διάθεσή του Δημήτρη Πρίφτη, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο μένει να ξεκαθαριστεί ο βαθμός ετοιμότητας του Σέρβου γκαρντ. Για την γηπεδούχο Μπάγερν, εκτός αγώνα έχουν τεθεί οι Ραντόσεβιτς, Σίσκο και Τσίπσερ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπένχαμιν Χιμένεθ, Φερνάντο Ρότσα και Μισέλ Ρόσι. Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime, ενώ ενημέρωση θα υπάρξει και από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...