ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οικονόμου: «Δεν λειτούργησε μπλοκ και άμυνα – Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση»

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που είχε η ομάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Οστράβα, αναφέρθηκε ο Απόστολος Οικονόμου. Τι είπε για τη ρεβάνς στην Αθήνα και το προβάδισμα που έχει το «τριφύλλι».

Οικονόμου: «Δεν λειτούργησε μπλοκ και άμυνα - Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση»

Στο ματς της Αθήνας, θα κριθεί η πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα να έχει φέρει το ματς στα μέτρα της, τόνισε με δηλώσεις του ο Απόστολος Οικονόμου.

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του «τριφυλλιού» ανέλυσε τα λάθη και στάθηκε στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και στο καθαρό μυαλό, που δεν έδειξαν οι αθλήτριες για να τελειώσουν το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Απόστολος Οικονόμου:

«Νομίζω ότι στα δύο πρώτα σετ ξεκινήσαμε χωρίς να πιέσουμε στο σερβίς και δεν λειτουργήσαμε στο μπλοκ και στην άμυνα. Εκτός αυτού δεν είχαμε και συγκέντρωση στα τελειώματα των σετ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τρίτο και στο τέταρτο σετ βελτιωθήκαμε σε όλα και είχαμε και καλύτερη υποδοχή και δείξαμε το επίπεδο μας. Ωστόσο για ακόμα μια φορά στο τάι μπρέικ δεν δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση.

Παρόλα αυτά έχουμε φέρει το ματς στα μέτρα μας και πρέπει να κερδίσουμε στην Αθήνα και να πάρουμε την πρόκριση που αυτό είναι και το ουσιαστικό από αυτή τη σειρά των αγώνων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...