ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συγκλονιστικό βίντεο από τη μαφιόζικη εκτέλεση σε βενζινάδικο – Σκληρές εικόνες (Vid)

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από την μαφιόζικου τύπου εκτέλεση που σημειώθηκε προχθές στην περιοχή της Νίκαιας με θύμα ιδιοκτήτη βενζινάδικου ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκλονιστικό βίντεο από τη μαφιόζικη εκτέλεση σε βενζινάδικο - Σκληρές εικόνες (Vid)

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο ο εκτελεστής με το πιστόλι στο χέρι κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ο οδηγός προσεγγίζει το σημείο που βρίσκονται οι αντλίες καυσίμων και ο άτυχος 35χρονος με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Μοιάζει σαν ένα κανονικό αυτοκίνητο που έχει πάει για ανεφοδιασμό.

Μόλις ο στόχος τους είναι σε σημείο απόλυτης έκθεσης, ο δράστης τον αιφνιδιάζει, βγάζει το όπλο απ’ το παράθυρο το οποίο φαίνεται να έχει σιγαστήρα, τον στοχεύει και τον πυροβολεί εν ψυχρώ.

Μάλιστα όπως αποτυπώνεται ο δράστης που έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα και φοράει γάντια, βγαίνει σχεδόν ολόκληρος από το παράθυρο του αυτοκινήτου και πυροβολεί κατά του θύματος προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν θα βγει ζωντανός από την ενέδρα θανάτου.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 57.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια ώρα τραυματίζει και τον φίλο του ιδιοκτήτη, ο οποίος για να προστατευθεί αρχίζει να τρέχει και αρπάζει μία καρέκλα. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίζονται και λίγο αργότερα η αστυνομία -όπως έχει γίνει γνωστό- βρίσκει το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν καμένο στην περιοχή του Κηφισού. Το όχημα είχε κλαπεί τον περασμένο Οκτώβριο.

Το θύμα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν κατηγορούμενος για υπόθεση κοκαΐνης που είχε βρεθεί σε ΙΧ στα δυτικά προάστια της Αθήνας αλλά και για ανθρωποκτονία τον Φεβρουάριο του 2010 στην Κυψέλη, για την οποία ωστόσο αθωώθηκε.

Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο η δολοφονία να σχετίζεται με παράνομες πράξεις κυρίως με ναρκωτικά αλλά και με αναφερόμενο χρέος της τάξης των 200.000 ευρώ που φέρεται ότι είχε προς αγνώστους. Η σύζυγος του άτυχου 37χρονου η οποία εμφανίζεται ότι συμμετείχε στην ιδιοκτησία του πρατηρίου είναι έγκυος σε δίδυμα παιδιά.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...