ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σύνταγμα: Φωτιά σε εστιατόριο στην Μητροπόλεως – Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Σε συναγερμό έχει τεθεί η Πυροσβεστική για φωτιά που έχει ξεσπάσει σε πολυκατοικία κοντά στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στο ισόγειο του κτιρίου όπου βρίσκεται κατάστημα - εστιατόριο.

Σύνταγμα: Φωτιά σε εστιατόριο στην Μητροπόλεως - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Σε συναγερμό έχει τεθεί η Πυροσβεστική για φωτιά που έχει ξεσπάσει σε πολυκατοικία κοντά στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στο ισόγειο του κτιρίου όπου βρίσκεται κατάστημα – εστιατόριο.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχουν άνθρωποι στον ισόγειο του κτιρίου το οποίο φλέγεται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά έχει επεκταθεί και στον πρώτο όροφο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησε από την καπνοδόχο. Οι καπνοί είναι ορατοί από πολλά σημεία του κέντρου της Αθήνας ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μητροπόλεως έχει διακοπεί.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...