ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια με Οστράβα!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε μετά από 11 χρόνια στην Ευρώπη στο γυναικείο βόλεϊ και οι «αιώνια πιστοί» θα βρίσκονται για μια ακόμα φορά στο πλευρό του Συλλόγου.

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια με Οστράβα!

Τα «φίνα κορίτσια» ήταν πολύ ανταγωνιστικά στο πρώτο εκτός έδρας ματς με την Οστράβα και θα παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup στον εντός έδρας αγώνα, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 8μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Παναθηναϊκός ενημερώνει ότι έχει ανοίξει για όλους η αγορά εισιτηρίων μέσω της VIVA και από το γραφείο μελών. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ.

Τα εισιτήρια των οργανωμένων βγαίνουν μόνο μέσω του γραφείου μελών. Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο.

Πράσινο πάρτι μέσα στο Ρέντη με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κόβαρ!
Πράσινο πάρτι μέσα στο Ρέντη με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κόβαρ! 4.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορείτε να προμηθευτείτε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας στο ακόλουθο Link:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-ostrawa-women-cev-volleyball-2022/

Σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών. Η χωρητικότητα του γηπέδου δε θα ξεπεράσει τα 950 άτομα και παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο προς αποφυγή συνωστισμού.

loading...