ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια με Οστράβα!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε μετά από 11 χρόνια στην Ευρώπη στο γυναικείο βόλεϊ και οι «αιώνια πιστοί» θα βρίσκονται για μια ακόμα φορά στο πλευρό του Συλλόγου.

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια με Οστράβα! | panathinaikos24.gr

Τα «φίνα κορίτσια» ήταν πολύ ανταγωνιστικά στο πρώτο εκτός έδρας ματς με την Οστράβα και θα παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup στον εντός έδρας αγώνα, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 8μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Πήρε Κάιζερ ο Παναθηναϊκός!
Πήρε Κάιζερ ο Παναθηναϊκός! 1.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ενημερώνει ότι έχει ανοίξει για όλους η αγορά εισιτηρίων μέσω της VIVA και από το γραφείο μελών. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ.

Τα εισιτήρια των οργανωμένων βγαίνουν μόνο μέσω του γραφείου μελών. Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο.

Μπορείτε να προμηθευτείτε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας στο ακόλουθο Link:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-ostrawa-women-cev-volleyball-2022/

Σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών. Η χωρητικότητα του γηπέδου δε θα ξεπεράσει τα 950 άτομα και παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο προς αποφυγή συνωστισμού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close