ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιστορικό αρνητικό ρεκόρ οι πέντε σερί ήττες

Δεν έχει τέλος η καθοδική πορεία που διαγράφει τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός.

Ιστορικό αρνητικό ρεκόρ οι πέντε σερί ήττες

Με την ήττα στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός κατέγραψε ως τώρα εννέα ανεπιτυχή αποτελέσματα τη φετινή σεζόν στο θεσμό της Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» παρά το γεγονός πως κρατούσαν στο μεγαλύτερο διάστημα τη νίκη στα χέρια τους, ηττήθηκαν στο Μόναχο από την Μπάγερν και βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα, πρόκειται και για αρνητικό ρεκόρ για το «τριφύλλι» στο θεσμό, καθώς η ήττα από τους Γερμανούς, ήταν η πέμπτη σερί ως τώρα στη σεζόν, με το «τριφύλλι» να μην μπορεί να βάλει μια τελεία στην καθοδική πορεία που διαγράφει στην Ευρώπη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.092 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα πέντε τελευταία ματς των «πρασίνων»

7η αγ. Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 70-84

8η αγ. Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 81-48

9η αγ. Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν 72-74

10η αγ. Ζάλγκιρις Κάουνας – Παναθηναϊκός 76-69

11η αγ. Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 81-78

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.