ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Μαρτσάκης: «Έναν χρόνο χωρίς τον Κώστα…»

Ο Χρήστος Μαρτσάκης μέσα από το προσωπικό του blog στο Panathinaikos24.gr, θέλησε να αφιερώσει ένα κείμενο με λίγα λόγια προς τον αγαπημένο του φίλο, Κώστα Μπάτραλη που σαν χθες (18/11), συμπλήρωσε ένα χρόνο που δεν βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και της Θύρας 13.

Blog - Μαρτσάκης: «Έναν χρόνο χωρίς τον Κώστα...»

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα στενάχωρη για τον Χρήστο Μαρτσάκη και τα τμήματα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού, γιατί σαν χθες (18/11), ο Κώστας Μπάτραλης συμπλήρωσε ένα χρόνο που δεν βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του «τριφυλλιού» αλλά και στη Θύρα 13.

Ο Χρήστος Μαρτσάκης μέσα από το προσωπικό του blog στο Panathinaikos24.gr, θέλησε να αφιερώσει ένα κείμενο με λίγα λόγια προς τον αγαπημένο του φίλο.

«Σε γνώρισα πάρα πολλά χρόνια πριν σε οργανωμένη οδική εκδρομή της Θύρας 13 για το παιχνίδι μπάσκετ Ρόμα – Παναθηναϊκός φεύγοντας από Πάτρα προς Ιταλία.

Κάναμε στάση με τα πούλμαν στο κέντρο αποκατάστασης που πήγαινες, κατέβηκες κάτω για να μας υποδεχτείς, βγάλαμε τις φωτογραφίες μας με τα πανιά μας, τραγουδήσαμε τα συνθήματα μας και χαμογελούσες όλη την ώρα αντικρίζοντας μας.

Συναντηθήκαμε ξανά πριν από 5-6 χρόνια και μου μίλησες για το πόσο θα ήθελες να δημιουργήσουμε τμήματα ΑμεΑ στον Παναθηναϊκό. Είχαμε μάλιστα κάνει κάποιες κινήσεις, απευθυνθήκαμε από κοινού στον Ερασιτέχνη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Λίγο καιρό μετά το όνειρό σου έγινε πραγματικότητα και ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ιδρύει τμήματα ΑμεΑ που ανεβάζουν το «τριφύλλι» που τόσο πολύ αγαπούσες ακόμα πιο ψηλά.

Είχες πει στον Άγγελο ότι το λιγότερο που μπορούσες να κάνεις για τον Παναθηναϊκό μας, ήταν να βγάλεις δελτίο στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ για να παίξεις Μπότσια.

Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε εμείς για να τιμήσουμε την μνήμη σου, ήταν η ονοματοδοσία της αίθουσας της Θύρας 12 του γηπέδου της καρδιάς μας σε «Κώστας Μπάτραλης» και η προσωπογραφία σου – τόσο εκφραστική – ώστε να μας κάνει να νοιώθουμε διαρκώς την παρουσία σου.

Μακάρι να αγαπήσουμε όλοι μας τον Παναθηναϊκό και τη Θύρα 13 όπως εσύ! Μακάρι να παλέψουμε τη ζωή όπως το έκανες εσύ! Μακάρι να ήσουν εδώ να έπαιζες Μπότσια! Θα είσαι πάντα μαζί μας»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ