ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες άστοχες βολές του Οκάρο στη σεζόν στοίχισαν στο «τριφύλλι» (Pic)

Οι δύο χαμένες βολές του Αμερικανού φόργουορντ, που στοίχισαν την ήττα στο Μόναχο, είναι και οι μοναδικές άστοχες ως τώρα στη σεζόν.

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες άστοχες βολές του Οκάρο στη σεζόν στοίχισαν στο «τριφύλλι» (Pic)

Ο Οκάρο Ουάιτ στις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στη διοργάνωση, είχε αποδειχθεί ιδιαίτερα εύστοχος για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το 0/2 που κατέγραψε στο ματς του Μονάχου κόντρα στη Μπάγερν, κόστισαν μια ακόμα ήττα στο «τριφύλλι».

Η πορεία του Αμερικανού φόργουορντ ως τώρα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερη επιτυχημένη, όμως έχει περιθώρια βελτίωσης. Προφανώς και ο Οκάρο Ούαιτ δεν έχει ξεχάσει το μπάσκετ, αλλά η γενικότερη μέτρια εικόνα που έχει παρουσιάσει συνολικά στα παρκέ της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός, φαίνεται πως τον έχει συμπαρασύρει.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, κλήθηκε να εκτελέσει ένα ζευγάρι βολών σε κρίσιμο σημείο της αναμέτρηση στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν, αλλά βρήκε… σίδερο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ουάιτ έχει αποδειχθεί ως ένας από τους πιο εύστοχους παίκτες από το σημείο των ελευθέρων βολών, που έχει ο Δημήτρης Πρίφτης στην ομάδα του, αλλά χθες ήταν αυτός που έκρινε κατά πολύ την έκβαση του αγώνα, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην πέμπτη σερί ήττα στο θεσμό.

Τα στατιστικά του ως τώρα μιλούν από μόνα τους, καθώς σε έντεκα αναμετρήσεις ο Αμερικανός ψηλός έχει κληθεί να εκτελέσει συνολικά δώδεκα βολές, με τις μοναδικές χαμένες να είναι αυτές στο «Audi dome» που κόστισαν ιδιαίτερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...