ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πολύ κρίσιμα τα ματς μέχρι τις γιορτές για Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στο βαρύ πρόγραμμα που θα κρίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό μέχρι τις γιορτές.

Νικολογιάννης: «Πολύ κρίσιμα τα ματς μέχρι τις γιορτές για Παναθηναϊκό»

Ιδιαίτερα κρίσιμοι είναι οι οκτώ αγώνες που μεσολαβούν μέχρι τις γιορτές για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Οι αγώνες μέχρι τις γιορτές είναι πολύ κρίσιμοι. Έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα ο Παναθηναϊκός μπροστά του και θα δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα πού πάει η ομάδα, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Ο αγώνας με τη Λαμία είναι πολύ σημαντικός, δεν χωρά άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, γιατί ο Άρης που άρχισε από το -6 τον έχει ήδη φτάσει», τόνισε.

Όσο για το ματς με τη Λαμία, είπε: «Δεν ξέρω αν ο Γιοβάνοβιτς θα χρησιμοποιήσει τον Ρούμπεν. Αν κρίνει πως είναι στα όρια του μυϊκού τραυματισμού, πιστεύω πως δεν θα τον βάλει. Ο συγκεκριμένος προπονητής δεν συνηθίζει να κάνει πολλές αλλαγές, αλλά πιστεύω πως θα έχουν όλοι τις ευκαιρίες τους».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για το γηπεδικό ανέφερε: «Για το γήπεδο πάντα κρατούσα μικρό καλάθι. Αν δεν δω συγκεκριμένα πράγματα δεν πιστεύω τίποτα, γιατί χρόνια ολόκληρα η πολιτεία έχει ταλαιπωρήσει τον Παναθηναϊκό. Το επόμενο δίμηνο θα ξέρουμε πού πάει το πράγμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.