ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τι είναι το Bitcoin που μπαίνει δυναμικά και στον αθλητισμό;

Το κρυπτονόμισμα αρχίζει δειλά δειλά και μπαίνει δυναμικά και στα αθλητικά δρώμενα. Αλήθεια όμως τι είναι το Bitcoin; Είναι το νέο νόμισμα του μέλλοντος ή άλλη μια προσπάθεια απάτης;

Τι είναι το Bitcoin που μπαίνει δυναμικά και στον αθλητισμό;

Το κρυπτονόμισμα ήρθε για να μείνει και πλέον το εικονικό αυτό νόμισμα αρχίζει και κάνει γερό μπάσιμο και στον αθλητισμό. Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγες ημέρες η Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε χορηγική συμφωνία με την εταιρεία 3Key, μια εταιρεία κρυπτογράφησης με επίκεντρο το DeFi, ενώ στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας έγινε γνωστό μέσω της επιχειρηματικής δραστηριότητας του προέδρου του Ιωνικού Νικαίας, Βαγγέλη Τσάπα, και της πρόσφατης περιπέτειας του.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.