ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Εντός έδρας ντέρμπι με Θέτιδα για το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός και Θέτιδα Βούλας κοντράρονται το απόγευμα (17.00, Live Streaming), λίγες ημέρες μετά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής για την Volley League γυναικών.

Παναθηναϊκός: Εντός έδρας ντέρμπι με Θέτιδα για το «τριφύλλι»

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Α.Ο. Θήρας στον Άγιο Θωμά, λίγες ημέρες μετά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των δύο ομάδων ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Στο κλειστό του Άγιο Θωμά στο Μαρούσι ο Παναθηναϊκός που προέρχεται από την ήττα με 3-2 σετ από την Οστράβα στη Τσεχία για το Challenge Cup να θέλει τη νίκη κόντρα στον ΑΟΘ για να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Σαντορίνης που θα στερηθεί των υπηρεσιών της Αμερικανίδας διαγώνιας Χόλστον, προέρχεται από τη νίκη με 3-0 σετ επί της Βελγικής Ούντεγκεμ για το CEV Cup στοχεύει σε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη που θα της δώσει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Απόστολου Οικονόμου δεν υφίστανται, με τις «πράσινες» να θέλουν μια καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί και με το τρίποντο για να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.