ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη για την Κ-15

Η Κ15 έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κυριάρχησε του Άρη και επικράτησε 2-3 του Άρη.

Μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη για την Κ-15

Η Κ15 του Παναθηναϊκού συνεχίσε τη νικηφόρο πορεία της στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League. Οι Πράσινοι του Φώτη Παπαπαναγή επικράτησαν στην έδρα του Άρη με 3-2 και πανηγύρισαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους και την τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα έπειτα από 7 αγωνιστικές, γεγονός που τους φέρνει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού ήταν εξαιρετικοί μεσοεπιθετικά και θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει πολύ πιο εύκολα το ματς αν μετουσίωναν σε γκολ τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Ωστόσο, είναι φανερό ότι η ομάδα βελτιώνεται βδομάδα με τη βδομάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε πολύ δυνατά το ματς χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 6′ με τον Τσίγκα, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Καλτσά, ενώ στο 9′ και πάλι ο Τσίγκας έστρωσε προς τον Γεωργόπουλο, ο οποίος πλάσαρε σε άδειο τέρμα αλλά απομάκρυνε αμυντικός του Άρη προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Τελικά οι Πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Σώκο να πασάρει στον Γεωργόπουλο, ο οποίος με σουτ στη γωνία πέτυχε το 0-1.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δεύτερο χτύπημα του Παναθηναϊκού ήρθε πολύ άμεσα καθώς στο 17′ και πάλι ο Γεωργόπουλος, έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια έγραψε το 0-2. Οι Πράσινοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για το 0-3 στο 24′, οπότε ο Τσίγκας αρχικά είχε δοκάρι και με δεύτερη προσπάθεια νικήθηκε απ’ τον γκολκίπερ του Άρη.

Ακολούθησε ένα εξάλεπτο μπλακ άουτ για το Τριφύλλι, κάτι που μετέτρεψε το 0-2 σε 2-2! Στο 29′ ο Χαρούπας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με σουτ μείωσε το σκορ, ενώ στο 35′ ο Σεβαστίδης ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει άμεσα χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 41′ με τον Τρίκατζη και στο 44′ με τον Γεωργόπουλο.

Ίδιο ήταν το σκηνικό και στο β’ ημίχρονο με τους Πράσινους να πιέζουν ασφυκτικά κυνηγώντας μανιωδώς το γκολ. Στο 52′ ο Τσίγκας σούταρε άουτ απ’ τη μικρή περιοχή, στο 56′ ο Γεωργόπουλος αστόχησε από πλεονεκτική θέση, στο 65′ ο Τσίγκας είχε δοκάρι, στο 66′ ξανά ο Τσίγκας έχασε την ευκαιρία μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γεωργόπουλου και στο 67′ ο Ζέκα είχε σουτ που μπλόκαρε ο Καλτσάς.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ που άξιζε για το 2-3 στο 68′ σε τετ α τετ του Τσίγκα έπειτα από μπαλιά του Τρίκατζη. Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η κεφαλιά του Σεβαστίδη στο 78′ κατέληξε κόρνερ. Οι Πράσινοι κράτησαν μέχρι τέλους το προβάδισμα και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Άρης: Καλτσάς, Αθανασιάδης, Μαυρίδης (22′ Πρωτόγερος), Δεληγιάννης (60′ Σιταράς), Σεβαστίδης, Δάσκος, Σιλά Μαυρίδης (74′ Μαργκόνι), Καρυπίδης, Καραμανλής (74′ Βεριντιάνο), Βεργάς, Χατζηβασιλείου (22′ Χαρούπας).

Παναθηναϊκός: Ζώγας, Μακρυπίδης, Κουτσουδάκης (37′ Μπούλμπασας), Βενάκης, Λατιφάι, Ζέκα, Γεωργόπουλος (69′ Θάνος), Μαρκεζίνης (40′ Τρίκατζης), Τσίγκας (69′ Μπόκος), Σώκος, Γερονικολόπουλος (40′ Χαντζάρας).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...